Kimpoweg dan weer open

Op woensdagochtend 11 september gaat de aansluiting van de N200 met de Radarweg voor 3 maanden dicht. Verkeer wordt omgeleid via de Kimpoweg. Voor fietsers en voetgangers is de oversteek bij de Radarweg deze hele periode afgesloten.

Zodra de Radarweg dichtgaat, is de Kimpoweg weer open voor verkeer. Daar zijn de werkzaamheden dan klaar. De Kimpoweg was sinds half juli dicht.

Ga goed voorbereid op weg

Automobilisten wordt geadviseerd goed voorbereid op weg te gaan. Check voor vertrek www.denieuwen200.nl en/of gebruik routeplanners van Google Maps, Waze en Flitsmeister. De afsluitingen zijn erin verwerkt en passen uw route erop aan. Fietsers en voetgangers kunnen kijken op www.denieuwen200.nl/fiets. Houd onze website en sociale mediakanalen regelmatig in de gaten voor de meest actuele informatie. Afsluitingen en omleidingen worden ook altijd aangegeven met gele borden langs de weg.

Rood: aansluiting N200 - Radarweg is afgesloten. Blauw: omleiding voor autoverkeer.

Werkzaamheden

Onderdeel van de werkzaamheden van De Nieuwe N200 is de aanleg van een stedelijke weg tussen de Admiraal de Ruijterweg en de Seineweg. Het wordt een groene entree voor Amsterdam met extra oversteekplaatsen voor fietsers en voetgangers. Bij de Kimpoweg worden hier tot 6 september werkzaamheden voor uitgevoerd. Vanaf 11 september legt aannemerscombinatie ééN200 de stedelijke weg aan bij de Radarweg.

Bij de Kimpoweg legt ééN200 de stedelijke weg aan. Vanaf 11 september werkt ééN200 bij de aansluiting N200 - Radarweg.