Seineweg - Burgemeester de Vlugtlaan weer open vanaf 11 december 2018


Vanaf dinsdagnacht 11 december 2018 is het niet mogelijk met de auto vanuit Halfweg/Haarlem op de N200 links af te slaan naar de Radarweg. Ook is het niet mogelijk met de auto links af te slaan vanaf de Radarweg naar de N200 richting Amsterdam Centrum. Voor fietsers en voetgangers is de oversteek bij de Radarweg afgesloten.


Op 11 december zijn de werkzaamheden aan de kruising Burgemeester de Vlugtlaan klaar en gaat de aannemer direct door bij de Radarweg. Aannemerscombinatie ééN200 legt nieuwe drinkwatertransportleidingen aan langs de N200. Om de leidingen onder de kruisingen door te leggen, zijn afsluitingen nodig. Om West en Nieuw-West bereikbaar te houden, pakt de aannemer de kruisingen één voor één aan. Voor automobilisten, fietsers en voetgangers van en naar Sloterdijk gelden afsluitingen en lokale omleidingen.
 

Wat blijft mogelijk?

Doorgaand autoverkeer op de N200 blijft mogelijk. Vanaf de N200 vanuit Amsterdam rechtsaf slaan naar de Radarweg en rechtsaf van de Radarweg naar de N200 richting Halfweg/Haarlem blijft ook mogelijk. Al het andere verkeer volgt de omleiding.
 

Omleiding via de Kimpoweg

  • Fietsers en voetgangers: voor fietsers en voetgangers is het niet mogelijk de N200 over te steken bij de Radarweg. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de oversteek bij de Kimpoweg. Het is ongeveer 3 minuten extra fietsen.
  • Autoverkeer: autoverkeer vanuit Halfweg/Haarlem naar Sloterdijk en van Sloterdijk naar Amsterdam Centrum wordt omgeleid via de Kimpoweg.

 

Voorbereid op weg

Ga je met de auto? Check voor je vertrekt de actuele routeinformatie via www.denieuwen200.nl en gebruik Google Maps of Waze voor de juiste route. De afsluitingen zijn in de kaart en routeplanners verwerkt. Met de fiets of te voet? Volg dan de gele omleidingsborden via de Kimpoweg.
 

Waarom zijn de afsluitingen nodig?

Onderdeel van de werkzaamheden aan de N200 is het aanleggen van nieuwe drinkwatertransportleidingen. De afsluitingen op de kruisingen zijn nodig om de nieuwe drinkwatertransportleiding onder de kruising door te leggen. De leidingen komen onder het fietspad langs de N200.
 

Meer weten?

Kijk op www.denieuwen200.nl of volg De Nieuwe N200 op Facebook of Twitter.