De werkzaamheden van het project De Nieuwe N200 zijn in volle gang. Een groot deel van de werkzaamheden wordt uitgevoerd zonder afsluitingen voor verkeer maar soms zijn afsluitingen onvermijdelijk. In dit bericht staat het actuele overzicht van afsluitingen. We werken dit bericht regelmatig bij.
 

Aansluiting N200 met Radarweg 3 maanden dicht

  • Wanneer: vanaf woensdagochtend 11 september voor 3 maanden
  • Wat: de aansluiting van de N200 met de Radarweg is voor lange tijd afgesloten voor al het verkeer. De N200 oversteken bij de Radarweg is voor fietsers en voetgangers niet mogelijk. De Kimpoweg is vanaf 11 september weer open.
  • Omleiding: via de Kimpoweg.

Meer informatie over deze afsluiting.

26 tot 30 september nacht- en weekendafsluiting Haarlemmerweg

  • Wanneer: in de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27 september en van vrijdagavond 27 september tot maandagochtend 30 september
  • Wat: Haarlemmerweg beide richtingen dicht tussen A10-viaduct en Bos en Lommerweg. De afrit van de A10 naar de N200 (S103) is ook afgesloten. 
  • Omleiding: automobilisten tussen Haarlem en Amsterdam kunnen het beste via het omliggend hoofdwegennet rijden (A9 en A5). In Amsterdam wordt autoverkeer lokaal via gele borden omgeleid via de S102 en S104. De oprit van de N200 vanuit Haarlem naar de A10 is wel open. Fietsers en voetgangers kunnen bij de kruising de Haarlemmerweg blijven oversteken. Tram 19 blijft rijden.

Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor actueel nieuws over afsluitingen.