Live feed van de verkeerssituatie populairst in oktober 2018 en juni 2019 

Sinds september 2018 houden verkeerscamera’s de situatie op de weg in de gaten. Op zes verschillende plekken langs de N200 kun je de werkzaamheden en het verkeer live bekijken. Tussen oktober 2018 en juni 2019 werd in totaal 2.125 uur aan live beelden bekeken. Dat is ruim drie maanden non-stop kijken! De piek was bij de start van de werkzaamheden op 1 oktober vorig jaar, toen er in totaal 562 uur werd gestreamd. De tweede piek was rond de start van de werkzaamheden in Halfweg in juni van dit jaar. Toen werd er in totaal 423 uur gekeken naar onze livestreams.

Camera Oranje Nassaustraat bij start werkzaamheden erg goed bekeken

Op 1 oktober 2018 begonnen de werkzaamheden aan de Nieuwe N200. Weggebruikers kregen te maken met een nieuwe verkeerssituatie: tussen Amsterdam en Halfweg werd één rijstrook per richting voor lange tijd afgesloten. We kondigden aan dat dit, zeker in de ochtendspits, veel verkeershinder zou veroorzaken op de A200 voor Halfweg richting Amsterdam. De camera bij de Oranje Nassaustraat in Halfweg was in die maand het meest bekeken. Deze feed werd toen in totaal 223 uur gestreamd.

Camera richting Rottepolderplein populairst

De camera die richting het knooppunt Rottepolderplein wijst is vanaf de start van de werkzaamheden in Halfweg erg populair. Waarschijnlijk kijken mensen via deze camera of ze op de N200 vanuit Halfweg vrij baan hebben richting Haarlem. In juni van dit jaar is deze camera in totaal bijna 300 uur bekeken!

De camera bij de Admiraal de Ruijterweg brengt niet alleen de actuele verkeersdrukte mooi in beeld, maar ook de werkzaamheden die we daar sinds half mei uitvoeren.

 

Bekijk de huidige situatie op de weg

Op de homepage van www.denieuwen200.nl vind je de interactieve kaart van de N200 waarop je niet alleen ziet waar er werkzaamheden en afsluitingen zijn, maar ook de live beelden van de verkeerscamera’s kunt bekijken. Als je op het icoontje klikt, zie je de actuele toestand op de weg. Handig om te checken voor vertrek. Of gewoon leuk om eens te bekijken hoe de werkzaamheden vorderen!

De camerabeelden dienen alleen om de live situatie te laten zien. We slaan de beelden niet op, en we zorgen dat kentekens niet herkenbaar in beeld zijn.