Drukte door minder rijstroken N200 ter hoogte van Oranje Nassaustraat Halfweg

Vanaf maandag 19 augustus zijn er op de N200 ter hoogte van de kruising Oranje Nassaustraat in Halfweg minder rijstroken beschikbaar. Hierdoor moet doorgaand verkeer, en verkeer dat Halfweg in en uit rijdt rekenen op meer drukte. Ga goed voorbereid op weg en mijd waar mogelijk de spits.   

Aannemerscombinatie ééN200 vervangt in Halfweg de riolering onder de parallelwegen langs de N200 en richt de weg opnieuw in. Om deze werkzaamheden veilig uit te voeren, is het nodig om enkele rijstroken af te sluiten ter hoogte van de kruising N200 - Oranje Nassaustraat. Omdat de kruising dan minder verkeer kan verwerken, verwachten we komende weken flinke drukte op de N200 en in Halfweg zelf.

Meer informatie over de verwachte verkeershinder in Halfweg: Afsluitingen Dokter Baumannplein en Amsterdamsestraatweg Halfweg vanaf 19 augustus.

Wat is er afgesloten bij de kruising?

Van maandag 19 augustus t/m vrijdag 13 september

  • Op de N200 vanuit Haarlem is er slechts 1 gezamenlijke rijstrook voor verkeer dat rechtdoor rijdt op de N200 of rechts afslaat Halfweg in.
  • In de Oranje Nassaustraat is er slechts 1 rijstrook voor verkeer naar de N200.

Van vrijdagavond 30 augustus tot maandagochtend 2 september

  • Op de N200 vanuit Amsterdam is er slechts 1 gezamenlijke rijstrook voor verkeer dat rechtdoor rijdt op de N200 of links afslaat Halfweg in.

Goed voorbereid op weg

Kijk voor vertrek via www.denieuwen200.nl de actuele verkeersdrukte op camera bij de kruising Oranje Nassaustraat. Of gebruik routeplanners van Google Maps, Waze en Flitsmeister. Afsluitingen en actuele verkeersdrukte zijn daarin opgenomen. Zo gaat u voorbereid op weg.

Meer informatie

Heeft u vragen over de afsluitingen en verkeershinder? Kijk op www.denieuwen200.nl of stel uw vraag via FacebookTwitter of Instagram. Heeft u specifieke vragen over de rioleringswerkzaamheden van ééN200? Neem dan contact op met ééN200 via info@een200.nl of via de N200 BouwApp.