Werk je door de coronacrisis thuis en zit je veel binnen? Stap op de fiets naar je thuiswerkdag. Fietsen is namelijk goed voor je: het is goed voor je geheugen, voor je weerstand én het vermindert stress. Om je aan te moedigen te blijven fietsen, is er Go Velo. Fietsapp Go Velo beloont voor al je fietskilometers en daarmee kan je nu sparen voor het goede doel Tuinen van West.

Fiets naar je thuiswerkdag tijdens de coronacrisis

Juist nu je veel thuis zit, is het belangrijk om in beweging te blijven. Fiets daarom dagelijks naar je thuiswerkdag. Op de fiets is het relatief gemakkelijk om je aan de corona-richtlijnen te houden, terwijl je wel de noodzakelijke lichaamsbeweging krijgt. Houd bij het fietsen zoveel mogelijk afstand, vermijd drukke routes en fiets alleen.

Nieuw fietspad in Amsterdam

De werkzaamheden aan de N200 in Amsterdam zijn afgerond. De N200 is daar flink opgeknapt. Ook het fietspad naast de N200 is vernieuwd en weer open. Een mooie route dus, als je naar je thuiswerkdag fietst! Extra leuk: Als je over het nieuwe fietspad fietst, krijg je dubbele punten in de Go Velo app.

Spaar mee voor een donatie aan Tuinen van West

Tuinen van West is een uniek recreatiegebied in Amsterdam-West waar je kunt fietsen, wandelen, eten, drinken en genieten. De ondernemersvereniging organiseert regelmatig leuke activiteiten en evenementen. De donatie wil Tuinen van West gebruiken om te zorgen voor meer groen in de omgeving.

Hoe werkt het?

Start nu met fietsen en spaar mee:

  1. Ga naar de pagina www.denieuwen200.nl/fiets en meld je aan via het aanmeldformulier;
  2. Download de Go Velo-app;
  3. Accepteer de uitdaging ‘Fiets over het nieuwe fietspad naast de N200’;
  4. Start met fietsen en ontvang punten voor iedere gefietste kilometer (en dubbele punten als je over het nieuwe fietspad fietst);
  5. Doneer je punten aan Tuinen van West in de app-winkel.