Verplaats op tijd je (brom)fiets!

Parkeer je je (brom)fiets bij SugarCity? Van maandag 4 mei tot zondag 14 juni voert ééN200 op die plek werkzaamheden uit. Daarom moet je je (brom)fiets tijdelijk ergens anders parkeren.

Let op: verplaats je (brom)fiets zo snel mogelijk. Vrijdag 1 mei haalt de gemeente (brom)fietsen die er nog staan weg! 

Als onderdeel van het werk van De Nieuwe N200 en in opdracht van gemeente Haarlemmermeer richt aannemerscombinatie ééN200 het fietspad, de stoep en de fietsenstalling tussen de N200 en SugarCity opnieuw in. Om het werk uit te voeren, moeten (brom-)fietsen tijdelijk op een andere plek staan.

Waar kan ik parkeren?

Je kunt je (brom)fiets parkeren aan de noordzijde van het station. Vanuit Halfweg-zuid kun je dan het beste via de kruising van de N200 met de Oranje Nassaustraat fietsen. Op vrijdag 1 mei moeten alle (brom)fietsen verplaatst zijn, zodat we met de werkzaamheden kunnen beginnen. Fietsen die 1 mei niet weg zijn, worden door de gemeente verwijderd. Er is ook een kleine tijdelijke stalling op de parkeervakken bij de Haarlemmermeerstraat 21-31. Deze tijdelijke stalling is van 24 april tot 21 juni beschikbaar.

Meer informatie

Om het werk aan de N200 uit te voeren, zijn regelmatig afsluitingen nodig. In het Overzicht afsluitingen N200 voorjaar 2020 staan de geplande afsluitingen. We werken het overzicht regelmatig bij. Het werk aan de N200 kan vooralsnog tijdens de coronacrisis doorgaan. We houden ons tijdens het werk aan de richtlijnen van de RIVM en de landelijke maatregelen. Zodra er iets verandert, laten wij dit weten via onze Facebookpagina en deze website.