8 februari 2019 - Fietspad Osdorperweg - Joris van den Berghweg later open dan gepland

 

Aannemerscombinatie ééN200 heeft afgelopen week aan de zuidkant van de N200 de voorbelasting aangelegd ter voorbereiding op de aanleg van de ecopassage. Voorbelasting van de grond is nodig om de bodem onder de N200 te laten ‘wennen’ aan het dragen van de ecopassage die in de dijk komt te liggen. Vandaag bleek de ondergrond slapper dan van tevoren uit onderzoek kwam. De grond moet nog meer tot rust komen voordat we kunnen asfalteren. Hierdoor kan het fietspad maandag nog niet open.

 

Sinds maandag 4 februari is het fietspad naast de N200 tussen de Osdorperweg en de Joris van den Berghweg afgesloten voor fietsers vanwege de werkzaamheden. Volgens planning zou het fietspad maandag 11 februari einde van de middag weer opengaan. Vanwege deze tegenvaller blijft het fietspad langer afgesloten.

Openstelling fietspad

Wanneer het fietspad weer opengaat voor fietsers, is nog niet bekend. Momenteel bekijkt ééN200 welke vervolgstappen nodig zijn. Via deze website en onze Facebookpagina houden we u op de hoogte over wanneer het fietspad weer open gaat. Lees ook het nieuwsbericht van 28 januari waarin de afsluiting van het fietspad werd aangekondigd.

UPDATe 28 maart 2019

Het fietspad tussen de Osdorperweg en Joris van den Berghweg gaat vrijdag 29 maart na 17.00 uur weer open . Op woensdag 27 maart is het asfalt aangebracht en na enkele afrondende werkzaamheden kan het fietspad morgenmiddag weer open.