In de nachten van donderdag 2 op vrijdag 3 april en van vrijdag 3 op zaterdag 4 april is de N200 dicht tussen de oprit naar de A10 en de Kimpoweg. Automobilisten tussen Amsterdam en Haarlem/Halfweg moeten rekening houden met een korte omleiding.

De afsluitingen gelden van 20.00 tot 05.00 uur. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de S102, Basisweg en de Seineweg (zie onderstaand kaartje). Voor lokaal verkeer uit Amsterdam staat op gele borden een omleiding via de Bos en Lommerweg. De afsluitingen zijn nodig vanwege werkzaamheden bij een van de nieuwe fiets- en voetgangersoversteken.

Ga goed voorbereid op weg

Check voor vertrek www.denieuwen200.nl en/of gebruik routeplanners van Google Maps of Waze voor de handigste route. Houd de Facebookpagina van De Nieuwe N200 in de gaten voor actueel nieuws over afsluitingen. 

Ook komende weken diverse nachtafsluitingen N200

De komende weken zijn er meerdere nachtafsluitingen van de N200 bij Halfweg. Ook doorgaand verkeer tussen Amsterdam en Haarlem krijgt hiermee te maken. Op de pagina Overzicht afsluitingen N200 voorjaar 2020 staat informatie over deze nachtafsluitingen en omleidingsroutes.