Van vrijdagavond 5 juni 21.30 uur tot maandagochtend 8 juni 05.00 uur is de N200 in Halfweg volledig afgesloten tussen de Oranje Nassaustraat en het Zwettenviaduct. De weg gaat in beide richtingen dicht om de nieuwe Boezembrug aan te sluiten op de weg. Na dit weekend rijdt autoverkeer over de nieuwe brug.

Automobilisten tussen Haarlem en Amsterdam kunnen via de A9 en A5 rijden. De extra reistijd bedraagt slechts enkele minuten. Lokaal verkeer wordt omgeleid via de gemeentelijke wegen. In Halfweg blijft het wel mogelijk de N200 over te steken bij de Oranje Nassaustraat/Dubbele Buurt. Bus 80 blijft rijden, maar wel met een omleiding tussen het Zwettenviaduct en de Australiëhavenweg. De bus doet de haltes in Halfweg dit weekend niet aan.

Ga goed voorbereid op weg

Check voor vertrek www.denieuwen200.nl en/of gebruik routeplanners van Google Maps, Waze en Flitsmeister voor de handigste route. Afsluitingen en omleidingen worden ook altijd aangegeven met gele borden langs de weg.

Waarom is deze afsluiting nodig?

De afgelopen maanden heeft ééN200 de nieuwe Boezembrug gebouwd. Om de nieuwe brug aan te sluiten op de weg, moeten we de weg volledig afsluiten. Na dit weekend rijdt autoverkeer over de nieuwe Boezembrug. Het fiets- en voetpad op de nieuwe brug moet dan nog worden afgebouwd en gaat volgens de huidige planning eind augustus open.