Van vrijdagavond 22 november tot maandagochtend 25 november is de N200 dicht richting Halfweg tussen de Australiëhavenweg en de Osdorperweg. Richting Amsterdam is de N200 dicht tussen de Seineweg en de Kimpoweg. De andere richtingen blijven wel beschikbaar.

Automobilisten vanuit Amsterdam richting Halfweg/Haarlem kunnen via de A5 en A9 rijden. Verkeer richting Amsterdam wordt tussen de Seineweg en de Kimpoweg omgeleid via de Basisweg. In Amsterdam blijft het wel mogelijk de N200 over te steken bij de Australiëhavenweg/Willem Schermerhornstraat en de Seineweg/Burgemeester de Vlugtlaan. Bus 80 blijft rijden volgens de reguliere dienstverlening. Let op: vanaf zondagavond 22.00 uur gaat de aansluiting van de N200 met de Australiëhavenweg/Willem Schermerhornstraat voor langere tijd dicht.

Ga goed voorbereid op weg

Check voor vertrek www.denieuwen200.nl en/of gebruik routeplanners van Google Maps, Waze en Flitsmeister voor de handigste route. Afsluitingen en omleidingen worden ook altijd aangegeven met gele borden langs de weg.

Waarom is deze afsluiting nodig?

In het weekend van 22 tot 25 november werkt ééN200 in de bermen aan kabels en lichtmasten en voert bestrating- en asfaltwerkzaamheden uit.