De eerste drie weken van december zijn delen van de N200 ’s nachts afgesloten. EéN200 voert diverse werkzaamheden uit aan de nieuwe stedelijke weg. Omdat ’s nachts flink minder verkeer op de weg is, zijn de afsluitingen dan gepland.

 

Tussen maandagavond 2 en zaterdagochtend 21 december gelden in doordeweekse nachten de volgende afsluitingen:

  • 2 - 7 december: de N200 is richting Haarlem/Halfweg dicht tussen de Admiraal de Ruijterweg en de Radarweg.
  • 9 - 14 december: de N200 is richting Haarlem/Halfweg dicht tussen de Admiraal de Ruijterweg en de Radarweg. Daarbij gelden er in de nachten van 11-12 en 12-13 december extra afsluitingen:
    • de N200 is richting Haarlem/Halfweg dicht tussen de Bos en Lommerweg en de Radarweg
    • de N200 is ook richting Amsterdam dicht tussen de Seineweg en de Bos en Lommerweg.
    • de kruising Haarlemmerweg - Admiraal de Ruijterweg/Molenwerf is ook afgesloten. In de nacht van 11-12 december is de afrit van de A10 naar de Admiraal de Ruijterweg nog wel open. In de nacht van 12-13 december is vanaf 23.00 uur ook de afrit vanaf de A10 dicht. 
  • 16 - 21 december: de N200 is richting Haarlem/Halfweg dicht tussen de Kimpoweg en de Seineweg.

De afsluitingen duren van maandag tot vrijdag steeds van 20.00 uur tot 05.00 uur en op zaterdagmorgen tot 07.00 uur. Gele borden langs de weg geven de afsluitingen en omleidingen aan.

Ga goed voorbereid op weg

Check voor vertrek www.denieuwen200.nl en/of gebruik routeplanners van Google Maps, Waze en Flitsmeister voor de handigste route. Afsluitingen en omleidingen worden ook altijd aangegeven met gele borden langs de weg. De bussen rijden tijdens de afsluitingen volgens de normale dienstregeling.

Waarom zijn deze afsluitingen nodig?

EéN200 gaat tijdens de nachtafsluitingen de buiten- en middenberm afwerken, bomen en bloembollen planten en restwerkzaamheden uitvoeren, zoals het aanvullen van asfalt en het bouwen van het trottoir. Bij de kruising Admiraal de Ruijterweg/Molenwerf voeren we afrondende werkzaamheden uit aan de verkeerslichten.