Werk je door de coronacrisis thuis en zit je veel binnen? Fiets dan naar je thuiswerkdag. Fietsen is namelijk goed voor je: het is goed voor je geheugen, voor je weerstand én het vermindert stress. Om je aan te moedigen te blijven fietsen, is er Go Velo. Fietsapp Go Velo beloont voor alle fietskilometers en daarmee kan je nu sparen voor het goede doel Don Bosco.

Fiets naar je thuiswerkdag tijdens de coronacrisis

Juist nu je veel thuis zit, is het belangrijk om in beweging te blijven. Fiets daarom dagelijks naar je thuiswerkdag. Op de fiets is het relatief gemakkelijk om je aan de corona-richtlijnen te houden, terwijl je wel de noodzakelijke lichaamsbeweging krijgt. Houd bij het fietsen zoveel mogelijk afstand, vermijd drukke routes en fiets alleen.

Werkzaamheden in Halfweg

De werkzaamheden aan de N200 gaan door. Ook komende tijd werkt De Nieuwe N200 nog in Halfweg. We bouwen hard aan de nieuwe Boezembrug. Tot de brug klaar is, moet je als fietser omfietsen. Houd daar dus rekening mee, als je op de fiets stapt naar je thuiswerkdag!

Spaar mee voor een donatie aan Don Bosco

Don Bosco is een jeugdvereniging voor alle jongens en meisjes uit Halfweg, Zwanenburg en omgeving. Bij Don Bosco zijn er verschillende clubs voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar. Bovendien organiseert Don Bosco jaarlijks speciale activiteiten, zoals het zomerkamp. Van de donatie schaft Don Bosco nieuwe sportattributen aan, zoals voetballen en hockeysticks.

Hoe werkt het?

Start nu met fietsen en spaar mee:

  1. Ga naar de pagina www.denieuwen200.nl/fiets en meld je aan via het aanmeldformulier;
  2. Download de Go Velo-app;
  3. Start met fietsen en ontvang punten voor iedere gefietste kilometer;
  4. Doneer je punten aan Don Bosco in de app-winkel.