Afsluitingen bij de Kimpoweg na 19 april voorbij


Vanaf maandagavond 22 april zijn de op- en afrit van de A10 West (S103) naar de N200/Haarlemmerweg voor vier weken dicht. Automobilisten moeten rekening houden met omleidingen en extra reistijd. Doorgaand verkeer op N200/Haarlemmerweg blijft wel mogelijk.


Aannemerscombinatie ééN200 legt nieuwe drinkwatertransportleidingen aan langs de N200. Momenteel legt de aannemer de leiding onder de grond ter hoogte van de Kimpoweg. Naar verwachting is dit vóór het Paasweekend klaar. Op de avond van Tweede Paasdag gaat ééN200 direct door bij het A10-viaduct. Hiervoor is het nodig om op- en afrit S103 van en naar de A10 voor vier weken af te sluiten. Verkeer op de N200/Haarlemmerweg blijft mogelijk, maar kan dus niet de A10 op- of afrijden.

Omleidingen

Automobilisten van en naar de A10 kunnen de N200/Haarlemmerweg het beste vermijden. Langeafstandsverkeer wordt geadviseerd via het omliggend rijkswegennet om te rijden. Maak van en naar Westpoort gebruik van de S102 (Basisweg).

Voorbereid op weg

De afsluiting en omleiding staat op gele borden langs de weg. Check voor je vertrekt de actuele routeinformatie via www.denieuwen200.nl of gebruik Google Maps, Waze of Flitsmeister. De afsluitingen zijn in de kaarten en routeplanners verwerkt. Zo voorkom je onnodig omrijden.

Milieuzone

Op de Haarlemmerweg richting het centrum begint direct na de onderdoorgang van het A10-viaduct de milieuzone. Houd hier rekening mee, want de milieuzone blijft in stand. Op diverse plaatsen langs de N200 staan waarschuwingsborden die de milieuzone aankondigen.  

Meer weten?

Kijk op www.denieuwen200.nl of volg De Nieuwe N200 op Facebook of Twitter.