Bijgewerkt: dinsdag 26 mei 2020

De werkzaamheden van het project De Nieuwe N200 schieten op. Om het werk af te maken, zijn er in 2020 nog afsluitingen van de N200 nodig. We doen dit zo veel mogelijk ’s nachts en in het weekend, omdat er dan minder verkeer op de weg is.

In dit bericht staat het actuele overzicht van afsluitingen. We werken dit overzicht regelmatig bij. Ook onvoorziene wijzigingen in de planning verwerken we hier.

Nachtafsluitingen N200 tussen Admiraal de Ruijterweg en Kimpoweg 28 en 29 mei

In de nachten van donderdag 28 en vrijdag 29 mei is de N200 richting Halfweg/Haarlem van 22.00 tot 05.00 uur dicht tussen de Admiraal de Ruijterweg en de Kimpoweg. In deze nachten voert ééN200 herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt.

Lees meer over deze afsluiting

Weekendafsluiting N200 in Halfweg 5-8 juni

In het weekend van 5-8 juni is de N200 in beide richtingen dicht tussen de Oranje Nassaustraat en het Zwettenviaduct. In deze weekenden maakt ééN200 de overgangen naar de nieuwe Boezembrug. Na dit weekend rijdt het autoverkeer over de nieuwe brug. Deze afsluitingen staan straks ook op de gele borden langs de weg.

Lees meer over deze afsluiting

Fietsenstalling SugarCity tijdelijk verplaatst

Tot zondag 14 juni richt aannemerscombinatie ééN200 het fietspad, de stoep en de fietsenstalling tussen de N200 en Sugar City opnieuw in. Daarom moet je je (brom)fiets tijdelijk ergens anders parkeren. Dat kan aan de noordzijde van het station. Vanuit Halfweg-zuid kun je dan het beste via de kruising van de N200 met de Oranje Nassaustraat fietsen. Er is ook een kleine tijdelijke stalling op de parkeervakken bij de Haarlemmerstraatweg 21-31. Deze tijdelijke stalling is tot 21 juni beschikbaar.

Fietsen die 4 mei niet weg waren, zijn door de gemeente verwijderd. Ben je je fiets kwijt? Dan kun je terecht bij het fietsdepot van gemeente Haarlemmermeer.

Ga goed voorbereid op weg

Check voor vertrek www.denieuwen200.nl en/of gebruik routeplanners van Google Maps, Waze en Flitsmeister voor de handigste route. De afsluiting en omleiding wordt ook aangegeven met gele borden langs de weg. Houd deze pagina en onze Facebookpagina in de gaten voor actueel nieuws over afsluitingen.

Stel je vraag

Heb je vragen over de afsluitingen? We beantwoorden ze graag via Facebook, Twitter of stuur een e-mail naar info@denieuwen200.nl. Met vragen over de afsluitingen kunnen omwonenden terecht bij aannemerscombinatie ééN200 via info@een200.nl of de BouwApp.