Riool onder Dokter Baumannplein, Amsterdamsestraatweg en Dubbele Buurt aan vervanging toe

Het riool onder de parallelwegen naast de N200, tussen de Boezembrug en de Osdorperweg, is aan vervanging toe. Op verzoek van gemeente Haarlemmermeer wordt het vervangen van het riool meegenomen in het project De Nieuwe N200. Zo pakken we alles in één keer aan, in plaats van na elkaar.

De riolering aan de zuidzijde van de N200, onder het Dokter Baumannplein en de Amsterdamsestraatweg, wordt deze zomer vervangen. In het najaar vervangt ééN200 ook de riolering onder het Dokter Baumannplein en de Dubbele Buurt aan de noordzijde van de N200. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. Direct aanwonenden worden voor aanvang van werkzaamheden in hun buurt per brief geïnformeerd door aannemerscombinatie ééN200.

Lokale afsluitingen vanaf 1 juli

Aannemerscombinatie ééN200 start op maandagochtend 1 juli met voorbereidende werkzaamheden in de Amsterdamsestraatweg tussen de Minister Cort van der Lindenstraat en de Osdorperweg. Het deel waar gewerkt wordt, is afgesloten voor verkeer. Het vervangen van het riool en het opnieuw bestraten van dit deel van de Amsterdamsestraatweg duurt naar verwachting circa 5 tot 6 weken.

Lees meer

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het project De Nieuwe N200 op www.denieuwen200.nl of volg De Nieuwe N200 op Facebook, Twitter of Instagram. Voor specifieke vragen over de rioleringswerkzaamheden in uw buurt kunt u terecht bij aannemerscombinatie ééN200 via de BouwApp of stuur een mail naar info@een200.nl.