Aansluiten en testen nieuwe drinkwaterleiding

De Tom Schreursweg in Amsterdam is vanaf maandag 24 juni vier weken afgesloten. Bij de Joris van den Berghweg worden de nieuwe drinkwaterleidingen aangesloten op het leidingennetwerk. Vervolgens test aannemerscombinatie ééN200 de leidingen. De weg is dicht ter hoogte van de Tuinen van West/Sportpark de Eendracht.


Omleidingen

De Tom Schreursweg is in beide richtingen afgesloten voor autoverkeer. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen langs de afsluiting. Automobilisten worden omgeleid via de Joris van den Berghweg en de Nico Broekhuyserweg.

Parkeren

De parkeerplaatsen voor bezoekers van sportpark de Eendracht blijven bereikbaar. De parkeerplaatsen aan de Tom Schreursweg blijven vanaf de oostkant bereikbaar. En de parkeerplaatsen aan de Joris van den Berghweg blijven vanaf de westzijde bereikbaar.

Planning

De afgelopen maanden zijn de nieuwe drinkwatertransportleidingen aangelegd langs de N200. Vanaf eind juni worden de nieuwe drinkwaterleidingen aangesloten op het leidingennetwerk en getest. De werkzaamheden duren naar verwachting vier weken. Als het testen voorspoedig verloopt, gaat de weg eerder open. Houd hiervoor onze kanalen in de gaten.

Meer informatie

Kijk op www.denieuwen200.nl of volg De Nieuwe N200 op FacebookTwitter of Instagram.