Vervolg aanleg nieuwe drinkwaterleidingen


Vanaf maandagochtend 25 maart tot en met vrijdagavond 19 april gelden er op de kruising N200- Kimpoweg afsluitingen en omleidingen voor voetgangers, fietsers en gemotoriseerd verkeer. In de nacht van zondag op maandag zet aannemerscombinatie ééN200 de tijdelijke verkeerssituatie op de weg voor de aanleg van de nieuwe drinkwatertransportleidingen onder de kruising Kimpoweg.
 

De aanleg van de nieuwe drinkwaterleidingen lag sinds begin dit jaar stil vanwege de aanwezigheid van bredere fundering bij het spoorwegviaduct tussen de Radarweg en de Kimpoweg. De drinkwaterleiding moet op dit deel worden omgelegd en daarvoor was een aanpassing van het ontwerp en de vergunningen nodig.

Afsluitingen en omleidingen

Fietsers en voetgangers

Fietsers en voetgangers kunnen de N200 tijdens de werkzaamheden niet oversteken bij de Kimpoweg. Zij worden omgeleid via de oversteekplaats bij de Radarweg.

Automobilisten

Voor automobilisten is het niet mogelijk om vanuit Halfweg/Haarlem links af te slaan van de N200 naar de Kimpoweg. Ook links afslaan vanaf de Kimpoweg naar de N200 richting Amsterdam Centrum is niet mogelijk. Dit verkeer wordt omgeleid via de Radarweg. Doorgaand autoverkeer op de N200 blijft mogelijk, net als rechts afslaan van en naar de Kimpoweg.

Voertuigen langer dan 6 meter

Voor voertuigen langer dan 6 meter is rechts afslaan bij de kruising tijdelijk niet mogelijk. Vrachtwagens en bussen die vanuit Sloterdijk richting Halfweg/Haarlem willen, worden omgeleid via de Radarweg. Dit geldt ook voor lijnbussen. Kijk voor actuele bustijden op www.gvb.nl.

Voorbereid op weg

Dit keer gelden er per vervoersmiddel andere afzettingen. Onze routeplanner is voor autoverkeer altijd actueel en geeft je de beste route via www.denieuwen200.nl en/of gebruik Google Maps of Waze. De afsluitingen zijn in de kaart en routeplanners verwerkt. Met de fiets of te voet? Volg dan de gele omleidingsborden via de Radarweg.

Meer weten?

Kijk op www.denieuwen200.nl of volg De Nieuwe N200 op Facebook of Twitter.

Diverse afsluitingen N200-Kimpoweg voor fietsers, voetgangers en gemotoriseerd verkeer.