Diverse afsluitingen, mijd de N200

Houd in het weekend van vrijdag 12 tot maandag 15 juli rekening met forse hinder op de N200 tussen Halfweg en Amsterdam en omliggende wegen. Aannemerscombinatie ééN200 past op drie locaties de verkeerssituatie aan waarvoor diverse afsluitingen en omleidingen nodig zijn. In dit bericht leest u wat wanneer is afgesloten.

Er zijn afsluitingen op de N200/Haarlemmerweg bij de kruising Molenwerf/Admiraal de Ruijterweg, bij de Kimpoweg en op de N200 tussen de Osdorperweg en de Australiëhavenweg. Op deze plekken start ééN200 na het weekend met nieuwe werkzaamheden waarbij een andere verkeersafzetting op de weg nodig is. Om deze verkeerssituatie om te bouwen, zijn afsluitingen nodig.

Afsluitingen kruising N200/Haarlemmerweg - Molenwerf/Admiraal de Ruijterweg

Van vrijdag 12 juli 19.00 uur tot maandag 15 juli 05.00 uur is de N200/Haarlemmerweg ter hoogte van de kruising Admiraal de Ruijterweg - Molenwerf bijna volledig afgesloten voor autoverkeer. Alleen autoverkeer vanuit de richting Haarlem of de A10 (afrit S103) kan rechtsaf naar de Admiraal de Ruijterweg. Bekijk op deze kaart de verkeerssituatie van 12 tot 15 juli. Fietsers en voetgangers kunnen wel blijven oversteken op de kruising, maar doen dat via een tijdelijke oversteekplaats.

De afsluitingen die sinds half mei op de kruising gelden, blijven ook na 15 juli van kracht. Aanvullend gaat de hele verbinding tussen de N200/Haarlemmerweg en de Molenwerf dicht voor autoverkeer in beide richtingen. Bekijk op deze kaart de verkeerssituatie vanaf 15 juli.

Afsluitingen N200 tussen de Osdorperweg en Australiëhavenweg

Om de verkeerssituatie ter hoogte van de nieuwe ecopassage aan te passen, zijn er verschillende afsluitingen van de N200 tussen de Osdorperweg en de Australiëhavenweg.

  • Halfweg > Amsterdam: van vrijdag 12 juli 20.00 uur tot zondag 14 juli 07.00 uur is de N200 afgesloten voor verkeer vanuit Halfweg richting Amsterdam.
  • Amsterdam > Halfweg: van zaterdag 13 juli 19.00 uur tot zondag 14 juli 07.00 uur is de weg ook dicht voor verkeer vanuit Amsterdam richting Halfweg.

Verkeer wordt grootschalig omgeleid via de A9 en de A5. Bus 80 blijft rijden zonder omleiding.

Afsluitingen N200 - Kimpoweg

Op zondagavond 14 juli 19.00 uur gaat de aansluiting van de N200 met de Kimpoweg voor 8 weken in beide richtingen dicht. Verkeer wordt omgeleid. Ook voor fietsers en voetgangers is de oversteek 8 weken afgesloten. In de nacht van zondag 14 juli op maandag 15 juli zijn er bovendien diverse korte verkeerstops op de N200 ter hoogte van de kruising.

Goed voorbereid op weg

Automobilisten wordt geadviseerd de N200/Haarlemmerweg te mijden en goed voorbereid op weg te gaan. Check voor vertrek www.denieuwen200.nl en/of gebruik routeplanners van Google Maps, Waze en Flitsmeister. De verschillende afsluitingen zijn erin verwerkt en passen uw route erop aan. Fietsers en voetgangers kunnen kijken op www.denieuwen200.nl/fiets. Houd onze website en sociale mediakanalen regelmatig in de gaten voor de meest actuele informatie. Afsluitingen en omleidingen worden ook altijd aangegeven met gele borden langs de weg.