Nieuwe verkeerssituatie Kimpoweg en Admiraal de Ruijterweg

Op drie locaties op de N200 paste aannemerscombinatie ééN200 in het weekend van 12 tot 15 juli de verkeerssituatie aan. Weggebruikers kregen te maken met afsluitingen bij de kruising Molenwerf/Admiraal de Ruijterweg, bij de Kimpoweg en van de N200 tussen de Osdorperweg en de Australiëhavenweg. De werkzaamheden zijn voorspoedig verlopen en de verwachte extra verkeersdrukte is uitgebleven.
 

Doorgaand verkeer tussen Haarlem en Amsterdam werd omgeleid via het omliggend rijkswegennet, verkeer in Amsterdam werd met behulp van gele bebording lokaal omgeleid. De kaarten van Google Maps, Waze en Flitsmeister waren het hele weekend actueel, waardoor automobilisten die hiermee navigeerden direct werden omgeleid. Het was opvallend rustig op de N200.

Aangepaste verkeerssituatie Molenwerf/Admiraal de Ruijterweg

Op de kruising N200/Haarlemmerweg met de Admiraal de Ruijterweg/Molenwerf gelden sinds mei verschillende afsluitingen. Op maandag 15 juli is hier een extra afsluiting bijgekomen: de aansluiting van de N200/Haarlemmerweg met de Molenwerf is tot eind september helemaal dicht voor autoverkeer in beide richtingen. Op deze kaart staat de verkeerssituatie voor automobilisten. Fietsers en voetgangers kunnen wel blijven oversteken op de kruising.

Aansluiting N200 - Kimpoweg afgesloten

Sinds zondagavond 14 juli is de aansluiting van de Kimpoweg met de N200 voor 8 weken afgesloten. Ook voor fietsers en voetgangers is de oversteek afgesloten.

Kijk naar de live verkeerssituatie bij de kruising Admiraal de Ruijterweg. Langs de N200 tussen Halfweg en Amsterdam hangen totaal 6 camera’s die de actuele verkeersdrukte in beeld brengen. Bekijk de beelden via de kaart op www.denieuwen200.nl.