Op de kruising van de N200 met de Willem Schermerhornstraat-Australiëhavenweg legt aannemerscombinatie ééN200 in november nieuwe drinkwatertransportleidingen aan. Automobilisten en (brom)fietsers van en naar Geuzenveld en Westpoort moeten rekening houden met afsluitingen en lokale omleidingen.

De Willem Schermerhornstraat (Geuzenveld) is van maandagochtend 5 november tot en met dinsdagavond 20 november afgesloten voor al het verkeer. Daarnaast is linksaf slaan van de N200 naar de Australiëhavenweg en linksaf van de Australiëhavenweg naar de N200 niet mogelijk. Op maandag 5 november is vanwege de veiligheid besloten ook rechstaf vanaf de Australiëhavenweg naar Halfweg af te sluiten. Bekijk de verkeerssituatie op de kaart (PNG / 53 kB).

Wat blijft mogelijk?

Doorgaand autoverkeer op de N200 blijft mogelijk. Vanaf de N200 vanuit Amsterdam rechtsaf slaan naar de Australiëhavenweg blijft ook mogelijk.

Omleidingen

Verkeer van en naar Geuzenveld wordt omgeleid via de Ruys de Beerenbrouckstraat, Antony Moddermanstraat en Burgemeester de Vlugtlaan. Verkeer vanuit Halfweg naar Westpoort en vice versa en van Westpoort naar Amsterdam wordt omgeleid via de Theemsweg en Seineweg. Gele omleidingsborden langs de weg geven de route aan.

Voorbereid op weg

Check voor je vertrekt de actuele routeinformatie via www.denieuwen200.nl. De afsluitingen zijn in de kaart en routeplanner verwerkt. Tijdens je reis kun je je laten navigeren door Google Maps of Waze. In de apps zijn de afsluitingen verwerkt  en ze passen je route erop aan. Zo ga je goed voorbereid op weg en voorkom je onnodig omrijden.

Eerste in reeks afsluitingen kruisingen

Na de de werkzaamheden aan de kruising Willem Schermerhornstraat-Australiëhavenweg gaat aannemerscombinatie ééN200 direct door met de volgende kruising: de Burgemeester de Vlugtlaan-Seineweg. Deze werkzaamheden starten op 21 november en duren tot en met 6 december. Hierover vindt u binnenkort meer informatie op deze website.

Waarom zijn de afsluitingen nodig?

Onderdeel van de werkzaamheden aan de N200 is het aanleggen van nieuwe drinkwatertransportleidingen. De afsluitingen op de kruisingen zijn nodig om de nieuwe drinkwatertransportleiding onder de kruising door te leggen. De leidingen komen onder het fietspad langs de N200.